الطريقة \ تفرم اللحمة مع التوم مرة اخرى فرما ناعمة بماكينة اللحم ثم يضاف باقى المقادير لها وتعجن باليد حتو يختلط كله مع بعض ويفرد على المنضدة ورق تغليف الاطعمة هو شفاف وتوضع اللحمة فى النصف على شكل اسطوانة ويلف الورق عليها من جميع الجهات وتسوى باليد على شكل اسطوانة وتبرم اطراف الورف من الجانبين بأحكام حتى لا تفك منك ثم توضع فى ماء عليه ملعقة خل وملعقة ملح مغلى على النار وتغطى الحلة بغطاء محكم وتوضع على نار متوسطة لمدة ساعة ثم تخرج وتترك لتبرد تماما و طبعا انتم سوف تشموا رائحة اللانشون قبل ما تذوقوها وبعد ذللك تقطع مثل الانشون. لعلموكو بقا اللانشون دة سهلة اوى طريقتة تذوقو واولولى رايكو وبالهانا والشفاااااااااااا اما بقا السلطة هتبقى نجيب ححتت اللانشون الى عملناها بس مش كلها ونقطعها على شكل مربعات ونحطة فى طبق بة مايونيز 2معلقة ونصف كبار وخص طرانشات صغيرة بس ودى كمان كانت سهلة جدا تذوقوا الاول وهتعجبكو جدا وبالهنا والشفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اليوم هقدم لكم اكلة اللانشون ومعا السلطة بتعتو يالا بينا